ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

HTC Vive Tracker 3.0

125,-

125,-

Voor 12 besteld, morgen in huis

Productinformatie HTC Vive Tracker 3.0

De HTC Vive Tracker 3.0 is de derde generatie VR-tracker voor HTC en Varjo Headsets. Het stelt je in staat om bewegingen en objecten uit het echte leven naadloos te integreren in je virtuele realiteitservaring.

Deze tracker is perfect voor simulaties of ontwikkelfuncties die totale onderdompeling vereisen. Hiermee kunt u real-world items of objecten in uw VR-ervaring volgen en opnemen. De tracker is gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te sluiten via Bluetooth op SteamVR. Hij heeft ook een eenvoudig ontwerp met een band, waardoor het eenvoudig is om de tracker aan objecten te bevestigen.

De HTC Vive Tracker 3.0 heeft een kleiner, lichter ontwerp dan de Vive Tracker 2.0, dit zorgt voor natuurlijkere bewegingen in je VR-ervaring en helpt zo om een meeslependere VR-ervaring te creëren.

De Vive Tracker 3.0 heeft een batterijduur van 7 uur, waardoor langere VR-sessies met de tracker mogelijk zijn zonder onderbrekingen om de trackers op te laden.

Voor en Nadelen

Verbetert VR-immersie

Eenvoudig te gebruiken

33% kleiner dan de Vive Tracker 2.0

15% lichter dan de Vive Tracker 2.0

7 uur batterijduur

Kan slechts één lichaamsdeel of item per tracker volgen

Niet compatibel met elke VR-ervaring

Product specificaties

Merk: HTC Gewicht: 75 Gram
Geschikt voor: HTC VIVE Pro Series / HTC VIVE Pro Eye Series / HTC VIVE Cosmos Elite Batterijduur: 7 Uur
Vereiste Accessoires SteamVR Basisstation 1.0 / 2.0 Kleur: Zwart
Maximaal Aantal Trackers per Object: 1 Afmetingen: 70,9 × 79,0 × 44,1 mm
Input: USB-C Garantie: 1 Jaar

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

HTC Vive Tracker 3.0

 • Hoe verhoudt de HTC Vive Tracker 3.0 zich tot eerdere versies?

  De HTC Vive Tracker 3.0 heeft diverse verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers, waaronder een kleiner en lichter ontwerp, een langere batterijduur en een verbeterde tracking-nauwkeurigheid. Bovendien is de Tracker 3.0 achterwaarts compatibel met bestaande Vive Tracker-accessoires, waardoor het gemakkelijk is om te upgraden vanuit eerdere versies.

 • Hoe sluit je de HTC Vive Tracker 3.0 aan op je pc?

  Verbind de USB-C-kabel met je pc en de meegeleverde dongle-hub. Steek de USB-dongle in de hub en start SteamVR. Druk ongeveer 2 seconden op de aan/uit-knop (HTC-logo) op je tracker. Ga naar instellingen > Klik op Apparaten > Koppel controller > selecteer Vive tracker.

 • Wat zijn enkele gebruikssituaties voor de HTC Vive Tracker 3.0?

  De HTC Vive Tracker 3.0 kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals gaming, motion capture en trainingssimulaties. Hiermee kunnen gebruikers fysieke objecten opnemen in VR-ervaringen, zoals een tennisracket gebruiken om een virtueel potje tennis te spelen of een pistool controller gebruiken om een first-person shooter game te spelen. De Tracker kan ook worden gebruikt in professionele omgevingen, zoals motion capture voor games of de filmindustrie.

 • Wat is de batterijduur van de HTC Vive Tracker 3.0?

  De HTC Vive Tracker 3.0 heeft een batterijduur tot 7,5 uur op een enkele lading, en kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-C-kabel. Het duurt ongeveer anderhalf uur om de tracker volledig op te laden.

 • Wat is de HTC Vive Tracker 3.0?

  De HTC Vive Tracker 3.0 is een kleine, lichtgewichte tracker die kan worden bevestigd aan fysieke objecten, zoals gamecontrollers of accessoires, om hun beweging te volgen en op te nemen in virtual reality-ervaringen (VR). Het is ontworpen om te werken met de HTC Vive, Vive Pro brillen en elke andere bril die SteamVR tracking technologie gebruikt om nauwkeurige, low-latency motion tracking te bieden.

 • Wat zijn de afmetingen en het gewicht van de HTC Vive Tracker 3.0?

  De HTC Vive Tracker 3.0 meet 70,9 × 79,0 × 44,1 mm en weegt 75 gram.

 • Met welke headsets is de HTC Vive Tracker 3.0 compatibel?

  De trackers zijn compatibel met de volgende producten wanneer u de Base Station of SteamVR Base Station 2.0 gebruikt:

  HTC VIVE (alleen Base Station)

  VIVE Pro-serie

  VIVE Pro Eye-serie

  VIVE Cosmos Elite

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.