ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Meta Quest 3 Elite Strap with Battery

123,95

Uitverkocht

Communicatie van Meta over de Meta Quest 3 Elite Strap with Battery: We zijn ons ervan bewust geworden dat sommige van onze klanten problemen ondervinden met hun Meta Quest 3 Elite Strap met batterij, die niet door de headset wordt herkend. Na verder onderzoek kunnen we bevestigen dat het probleem geen veiligheidsprobleem is en we werken eraan om het zo snel mogelijk op te lossen. Neem contact op met de supportafdeling van je distributeur voor meer informatie over retourzendingen en termijnen.

Productinformatie Elite Strap met Batterij Voor Meta Quest 3

De Elite Strap met Batterij voor Meta Quest 3 Elite Strap met batterij is een verstelbare, ergonomische hoofdband met ingebouwde batterij, ontworpen om de batterijduur, het comfort, de balans en de ondersteuning van de Meta Quest 3 te verbeteren.

De Elite Strap met Batterij voor Meta Quest 3 heeft een batterij ingebouwd aan de achterkant van de band, waardoor de batterijduur van de Meta Quest 3 wordt verdubbeld met maximaal 2 uur. Dit betekent dat je tot 4-6 uur gebruik kunt maken van je headset, waardoor langere mixed reality-sessies mogelijk zijn. De plaatsing van de batterij aan de achterkant van de band draagt bij aan de stabiliteit van de Quest 3 door het balanspunt weg te halen van de voorkant van de headset, wat resulteert in een minder zwaar gevoel op het gezicht.

De Elite Strap met Batterij voor Meta Quest 3 heeft verstelbare banden en ergonomisch gevormde siliconen padding aan de achterkant, wat de pasvorm van de headset verbetert voor comfortabelere en langere meeslepende ervaringen.

De Elite Strap met batterij voor Meta Quest 3 is compatibel met de Meta Quest 3 Charging Dock voor moeiteloos opladen en past in de Draagtas zonder dat je hem van de headset hoeft te verwijderen.

Voor en Nadelen

De Quest 3 Gaat met ongeveer 2 uur langer mee

Gemakkelijke oplaad- en opslagmogelijkheden

Verbetert de pasvorm van de Quest 3

Vergroot de omvang van de Quest 3

Product specificaties

Werkt Met : Meta Quest 3 Batterijduur : 2 Uur
Merk : Meta Kleur : Wit
Gewicht : 331 Gram Garantie : 1 Jaar
Afmetingen : 241 x 173.1 x 101.5 mm
Input : USB-C

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement
Je bent nu op de zakelijke Nederlandse site
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.