ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Uvisan Small VR12

3.950,-

 • Zakelijke offerte aanvragen
 • Doodt 99.9% van alle bacterien & virussen
 • 1 jaar garantie

Levertijd: 38 werkdagen

3.950,-

Levertijd: 38 werkdagen

Productinformatie UVISAN Small VR12

De UVISAN Small VR12 is een sanitaire cabine die u helpt om snel en veilig uw apparatuur te desinfecteren door het gebruik van UVC-licht. Bij gebruik van de UVISAN cabine hoeft u alleen uw apparatuur in de cabine te leggen, op start te drukken, en binnen 2 minuten zijn uw apparaten gedesinfecteerd.

De UVISAN VR12 heeft zes voordelen:

Ten eerste, de UVISAN VR12 cabine doodt 99,99% van alle bacteriën en virussen binnen 2 minuten door middel van UVC-licht. De VR12 is volledig getest en gecertificeerd in overeenstemming met IEC 62471 en ISO standaard.

Ten tweede, de UVISAN VR12 heeft een capaciteit van tot 12 VR Sets. Dit scheelt tijd bij het schoonmaken van meerdere sets en is bovendien zeer kosteneffectief wanneer je meerdere VR sets beheerd.

Ten derde zijn UVISAN cabinets voorzien van een usb oplaad hub waardoor de sets tijdens of na het schoonmaken kunnen worden opgeladen. Tevens zijn de cabinets volledig afsluitbaar waardoor het fungeert als een veilige opbergplek.

Ten vierde zijn de UVISAN cabinets ook geschikt voor laptops, tablets, headsets en andere (niet) technologische tools en apparaten.

Ten vijfde is er geen nanospray of andere chemische schoonmaakmiddelen nodig bij het gebruik van de cabinets.

Ten slotte, de Uvisan is voorzien van alle veiligheidscertificaten zoals de RoHs, CE en CCC-veiligheidscertificering om optimale veiligheid te garanderen.

Aanvullende Informatie

Uvisan VR12 Nederland

De Uvisan VR12 is €3725,- exclusief BTW. VR Expert is een officiële partner van Uvisan en kan daardoor een eerlijke en goede prijs geven voor de Uvisan VR12 in Nederland.

Gratis proefperiode

Het is op dit moment nog niet mogelijk om een proefperiode aan te vragen voor de Uvisan VR12 bij VR Expert. Het is wel mogelijk om een demo te krijgen  op ons kantoor in Utrecht. Vul het formulier in of bel ons voor een afspraak.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Doodt 99.9% van alle bacterien & virussen

IEC 62471 en ISO certificering

Geschikt voor overige hardware zoals laptops, tablets telefoons etc

Beveiligd Oplaadstation

Geen nanospray nodig

Gecertificeerd voor veilig gebruik

2 minuten ontsmettings-cyclus

Lagere capaciteit dan VR20

Product specificaties

Afmetingen: 750 x 400 x 860mm Max. Capaciteit: VR Headsets: 12 Time-Setting functie: Ja Bewegingsbereik planken: Planken kunnen 4 cm omhoog / omlaag
Plank afmetingen: 600 x 250 x 200mm Max. Capaciteit: laptops (13 inch): 6 UVC-desinfectie: Ja Nominaal vermogen: 200W
Grootte van Unit Storage Slot: 250 x 150 x 200mm Max. Capaciteit: tablets (op verticale rekken): 30 Koeling en ventilatie: Ja Kracht van UVC-lampen: 8W
Oplaad poort: USB-oplaadpoorten Gewicht: 55 KG Wielen: Ja Garantie: 1 jaar
Standaard meegeleverd:
/></p><p><img decoding=
1x UVISAN Small V12 2x Backpanel Keys + 2x IT Compartment Keys + 2x Cabinet Keys 1x Allen Key 1x Stroom Kabel 1x VR Expert Handleiding

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.