ClickCease

Vuzix Blade 2 vs Vuzix Blade Upgraded: Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Vuzix Blade 2 vs Blade Upgraded - VR Expert Cover

In dit artikel vergelijken en belichten we de grootste verschillen tussen de Vuzix Blade 2 vs de Vuzix Blade Upgraded. Zo kunnen we u helpen beslissen of een upgrade naar de nieuwste versie de moeite waard is.

Verbeterde connectiviteit

De Blade 2 beschikt nu over verbeterde en toegevoegde connectiviteit om samenwerking en assistentie op afstand mogelijk te maken waar Vuzix bekend om staat. Namelijk, voor zowel WiFi en Bluetooth, Blade 2 biedt 2.4GHz en 5GHz bandbreedtes voor ononderbroken connectiviteit, beter uitgerust voor de 21e eeuw.

Ter vergelijking: de Blade Upgraded kon alleen overweg met 2,4Ghz Wi-Fi-netwerken en was uitgerust met Bluetooth 4.1 LE. Terwijl de Blade wordt geleverd met 5e generatie Bluetooth. In de praktijk kan de Bluetooth van de Blade 2 een stabiele verbinding houden tot 243 meter, terwijl de Blade Upgraded kan dat tot 10 meter.

Android 11 Besturingssysteem

De Vuzix Blade 2 heeft een belangrijke upgrade van zijn besturingssysteem gekregen. De Blade 2 draait op Android 11 in vergelijking met Android 5 op de vorige Blade Upgraded. Dankzij de Android 11-update kan de Blade 2 een grote verscheidenheid aan bedrijfsgerichte toepassingen ondersteunen. Het maakt ook integratie met MDM’s mogelijk, wat de beveiliging en beheerbaarheid van de toestellen verhoogt.

Meer opslagruimte

Een van de grootste nadelen van de Vuzix Blade Upgraded was de beperkte interne opslag: het toestel werd geleverd met slechts 8 GB. Dit betekende dat er altijd een SD-kaart nodig was, die moest worden geformatteerd en natuurlijk het werken tussen toepassingen en bestanden soms traag maakte vanwege de limiet van uw SD-kaart.

Dit probleem is grotendeels opgelost: de Blade 2 wordt standaard geleverd met 40GB interne opslagruimte. Dit is genoeg voor veel toepassingen en zelfs voor aanzienlijke mediaopslag. Een ander voordeel hiervan is dat een SD-kaart niet per se meer nodig is, wat een veiligheidskwestie minder is om u zorgen over te maken wanneer u het toestel in de fabriek reset.

Prijs van de Blade Series

De Blade 2 kost €1280,- excl. BTW. Ter vergelijking: de Blade Upgraded kost €849,- excl. BTW en is daarmee een stuk duurder, maar dat wordt gecompenseerd door de extra functionaliteiten en snellere verwerking.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.