ClickCease

Vuzix Shield: Release Datum, Functies en Kosten: Alles wat u moet weten

Vuzix Shield

Vuzix positioneert zich als een van de leiders op het gebied van zakelijke AR smart glasses, en de Vuzix Shield is het nieuwste product in hun indrukwekkende smart glasses line-up. Hieronder ontdekt u alles, van de verwachte verschijningsdatum tot het prijspunt, de specificaties en welke functies u kunt verwachten.

In dit artikel zullen wij doornemen:

  • Vuzix Shield release datum
  • Vuzix Shield kosten en prijs
  • De belangrijkste kenmerken van de Vuzix Shield
  • Conclusie

Vuzix Shield release datum

Aangekondigd op 11 november 2021, heeft de Vuzix Shield nog steeds geen officiële releasedatum. Voorlopig staat op de website van Vuzix dat we deze nieuwe augmented reality bril in de tweede helft van 2022 kunnen verwachten. Geselecteerde Vuzix partners hebben echter al een paar in handen gekregen.

Vuzix Shield kosten en prijs

Op dit moment is er nog geen officieel prijspunt voor de Vuzix Shield. De eerste interviews (zie het verhelderende gesprek met de CEO van Vuzix, Paul Travers, hieronder ingesloten) vertellen echter dat het toestel meer zal kosten dan de Vuzix Blade, omdat de Shield van duurdere componenten gemaakt is. Gezien dit feit zouden we een prijs van rond de $1.999 moeten verwachten.

De belangrijkste kenmerken van de Vuzix Shield

Oogbeschermingscertificaat

Net als de andere Smart glasses van Vuzix, zal de Shield als veiligheidsbril gebruikt kunnen worden. De Vuzix Shield zal worden geleverd met oog- en gezichtsbeschermingscertificaten zoals ANSI Z87.1, die bescherming bieden tegen harde stoten, straling, spatten, stof en kleine deeltjes.

Vuzix Shield Features Specs - VR Expert

Noise-cancelation

Net als eerdere AR-brillen van Vuzix, zoals de Vuzix M400 en M4000, zal de Shield voorzien zijn van een multi-microfoon-array, wat betekent dat de bril ingebouwde ruisonderdrukking heeft. Zo kan men in luide omgevingen toch een gesprek voeren via de ingebouwde luidsprekers op het frame van de Shield.

Verbeterde visuele helderheid

De combinatie van microLED en de RGB stripe technologie betekent dat de waargenomen visuele getrouwheid scherp zal zijn. De reden daarvoor is dat wanneer een OLED- of microLED-display een RGB stripe subpixelindeling gebruikt, in tegenstelling tot een PenTile subpixelindeling, de waargenomen visuele kwaliteit groter is.

Vuzix Shield Features Specs - VR Expert - Display

De Shield zal een RGB-nauwkeurigheid van 92% hebben met een contrastverhouding van 1.000.000:1, wat betekent dat de drager het beeldschermgedeelte binnen de AR-headset niet kan zien. Zelfs als de drager de schermranden kan zien, zal het gezichtsveld het breedste zijn van alle andere smart glasses van Vuzix, met een diagonaal van 30 graden.

Conclusie

De Vuzix Shield lijkt een indrukwekkend en nuttig stukje bedrijfstechnologie te worden. Hij zal komen met verschillende functies die hem perfect maken voor gebruik in verschillende omgevingen, van de gezondheidszorg tot de industrie. Wij kunnen nu alleen nog maar wachten op zijn verschijning in de tweede helft van dit jaar en een prijs van rond de $2.000 verwachten.Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.