ClickCease

Vuzix smartglasses ondersteunen BlueJeans

Blue Jeans Logo

Vuzix Corporation kondigde aan dat de M400 en M4000 nu BlueJeans ondersteunen. BlueJeans is een video communicatie software van Verizon. Het is nog niet bekend of de Vuzix Blade Upgraded ook BlueJeans gaat ondersteunen.

VR Expert | Bluejeans Vuzix support

Wat is BlueJeans

BlueJeans maakt het mogelijk om in HD face-to-face te communiceren. Het platform wordt al gebruikt voor meetings en grote interactieve events voor effectievere communicatie. Een groot voordeel van BlueJeans is dat de meetings opgenomen kunnen worden om deze later terug te kijken. 

Concurrenten BlueJeans

Er zijn al veel andere applicaties op de Vuzix App Store voor videobellen of remote expertise. De concurrenten van BlueJeans zijn: Microsoft Teams, Argus en Cisco Webex. Tot nu toe ondersteunt BlueJeans alleen nog maar de Vuzix M400 en M4000. Andere smartglasses, zoals de RealWear HMT-1 ondersteunen nog geen BlueJeans.

VR Expert | Vuzix smart glass wearable

Remote Expertise

Met de Vuzix headsets kan je handsfree videobellen, samen met de camera in deze headsets zijn deze ideaal voor remote expertise. Werken op afstand met augmented reality of smartglasses werd door de COVID-19 pandemie steeds meer de norm en bedrijven voeren met deze technologie installaties en trainingen sneller uit.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.