Wat is de kioskmodus voor VR headsets?

Look & Play is een door VR Owl ontwikkelde software die snel en eenvoudig 360° video’s afspeelt. Look & Play is een software waarmee je 360​​° video kunt ervaren zonder op een knop te hoeven drukken, je hoeft alleen maar je zicht te gebruiken.

Hoe werkt de kioskmodus voor VR-headsets?

Zoals eerder vermeld hoef je tijdens het gebruik van Look & Play geen knoppen in te drukken, je hoeft alleen je zicht te gebruiken. Om een ​​360° video te laten spelen, hoef je alleen maar een paar seconden naar een pictogram te kijken en de video begint te spelen. Zodra de video is afgespeeld, keer je automatisch terug naar de wachtkamer van Look & Play.

Je kunt eenvoudig je eigen 360° video uploaden naar de Look & Play-app. Je kunt Look & Play gebruiken voor de Oculus Go, Samsung Gear VR (voor de Samsung Gear VR heb je een van deze smartphones Note 5, Galaxy S6 of S7 nodig) en het is ook compatibel voor Android-apparaten. VR bril kopen? Om Look & Play te gaan gebruiken, hoef je alleen maar de app op je apparaat te downloaden, je code in te wisselen en je bent klaar om Look & Play te gebruiken!

Welke functies biedt Look & Play (Kiosk-modus voor vr)?

Look & Play biedt een aantal functies die je kunt gebruiken voor kioskmodus voor 360° video. Zoals eerder vermeld, kun je je eigen 360° content uploaden, audio toevoegen en een gemakkelijke 360° weergave ervaren. Je kunt ook je eigen aangepaste branding toevoegen aan de Look & Play-app, doe dit door een 360° achtergrond toe te voegen, evenals pictogrammen voor je 360° video’s. Look & Play biedt ook ruimtelijke en stereogeluid.

Lees hier onze nieuwste artikelen over kioskmodus.
Vive focus kiosk mode https://vr-expert.nl/nieuws/kiosk-mode-op-de-htc-vive-focus-plus/
Pico g2 4k kisok mode https://vr-expert.nl/nieuws/hoe-zet-je-de-pico-g2-4k-in-video-kiosk-modus/

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.