ClickCease

Wat kunt u verwachten Meta Connect?

Meta Connect

De Meta Connect developer XR conferentie van dit jaar zal live worden uitgezonden op 11 oktober en kan worden bekeken op de Reality Labs Facebook pagina. Op het Connect-evenement krijgen we officiële details over Meta Quest Pro, aan welke innovatieve technologieën Meta werkt en verdere updates over hun metaverse: Horizon Worlds.

In dit artikel zullen we het volgende doornemen:

  • Wanneer is de Meta Connect conferentie?
  • Hoe kan ik Meta Connect bekijken?
  • Meta Quest Pro onthulling
  • Andere AR en VR headsets
  • Technologieën waar Reality Labs aan werkt
  • Details over Horizon Worlds
  • Conclusie

Wanneer is de Meta Connect conferentie?

De Meta Connect XR conferentie vindt dit jaar plaats op 11 oktober op de volgende tijden 1 pm ET / 10 am PT / 7 pm CET.

Hier volgt een uitsplitsing van de specifieke tijden:

  • Los Angeles, PDT (UTC-7), 11:00
  • New York City, EDT (UTC-4), 14:00
  • Rio de Janeiro, BRT (UTC-3), 15:00
  • London, BST (UTC+1), 19:00
  • Lagos, WAT (UTC+1), 19:00
  • Cape Town, SAST (UTC+2), 20:00
  • Berlin, CEST (UTC+2), 20:00
  • Amsterdam, CEST (UTC+2), 20:00
  • Doha, AST (UTC+3), 21:00
  • Mumbai, IST (UTC+5:30), 23:30
  • Beijing, CST (UTC+8), 02:00
  • Tokyo, JST (UTC+9), 03:00
  • Sydney, AEST (UTC+10), 04:00

Hoe kan ik Meta Connect bekijken?

Net als het Meta Connect evenement van vorig jaar, zal de XR developer Connect conferentie weer online zijn ten behoeve van mensen die geïnteresseerd zijn in deelname. Livestreamed keynotes en sessies zullen “het bouwen van de metaverse en de toekomst van augmented en virtual reality” laten zien en kunnen worden bekeken op de Facebook-pagina van Reality Labs.

Meta Quest Pro onthullen

Zoals bevestigd op Joe Rogan’s podcast door Mark Zuckerberg, zal de headset die voorheen Project Cambria heette en nu officieel Meta Quest Pro heet, worden aangekondigd op de Connect-conferentie. Ook mogen we meer details verwachten over de functies, het ontwerp, de verzenddatum en de prijs.

VR Expert - Meta Cambria VR headset

Andere AR- en VR-brillen

Het is twijfelachtig of er nog andere headsets zullen worden genoemd of aangekondigd, ondanks de indrukwekkende hardware roadmap die Meta heeft voor hun virtual en augmented reality producten.

Technologieën waar Reality Labs aan werkt

Wat we dit jaar mogen verwachten op Meta Connect zijn live gestreamde sessies voor ontwikkelaars en keynotes over innovatieve prototypes en hun mixed reality-technologieën. Een daarvan is Holocake 2, met een gecombineerde lensoplossing van pancake VR-optiek met een holografische golfgeleider voor superieure mixed reality-resultaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Details over Horizon Worlds

Het uiteindelijke doel van Meta is het bouwen en realiseren van de metaverse. Hierdoor zullen we waarschijnlijk een uitgebreider plan zien op hun Horizon-platforms. Horizon Worlds werd aangekondigd en uitgebracht in Beta in december 2021. Het is een sociaal VR-platform voor mensen om als virtuele avatars met elkaar in contact te komen.

In augustus van dit jaar plaagde Mark Zuckerberg dat Horizon Worlds een grafische verbetering van hun avatars zou krijgen, waardoor ze realistischer zouden worden. Dit valt verder samen met de gezichts- en oogvolgmogelijkheden die worden verwacht op de aankomende Meta Quest Pro-headset.

Conclusie

Tijdens de Meta Connect conferentie van dit jaar kunnen online bezoekers updates verwachten over Meta Quest Pro (voorheen Project Cambria), ontwikkelaarsessies over de innovatieve mixed reality technologieën van Reality Labs en meer details over Meta’s Horizon VR platforms. De conferentie wordt live uitgezonden op 11 oktober om 13 uur ET / 10 uur PT / 19 uur CET.

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.