ClickCease

Wat Oculus GO betekent voor grote VR-evenementen

De Oculus GO is een mobiele VR-headset die in mei 2018 door Oculus is uitgebracht. Het is een zogenaamde alles-in-één headset met alle hardware aan boord om onafhankelijk te werken. In dit artikel lees je alles over de Oculus GO en de impact op grote VR-evenementen. We bespreken het volgende.

  1. Wat is de Oculus GO
  2. Oculus GO vergeleken met andere headsets
  3. Oculus Go VS Gear VR
  4. Waarom Oculus GO zo geschikt voor grote VR-evenementen
  5. Waarom de Oculus Go de ideale metgezel voor VR Sync is
  6. Oculus GO; de beste VR-headset voor grote VR-evenementen

Wat is de Oculus Go voor grote vr-evenementen?

Waarom zou u de Oculus Go kopen? De Oculus Go is de tweede VR-headset die door Facebook is uitgebracht. De oudere broer, de Oculus Rift, werkt in zes vrijheidsgraden, terwijl de Oculus Go slechts drie vrijheidsgraden ondersteunt. Simpel gezegd; dit betekent dat je met de Oculus Go alleen rond kunt kijken in vergelijking met met de Oculus Rift waar je ook in de virtual reality ruimte kunt lopen of springen

Voor het afspelen van 360-video is dit geen probleem. De Oculus Go is eigenlijk een betere optie vergeleken met de duurdere Oculus Rift. Als je 360 ​​video wilt kijken of simpele games wilt spelen, is de goedkopere en gebruiksvriendelijke Oculus Go de logische keuze. Speciaal voor grote VR-evenementen, arcades en andere faciliteiten waar grotere menigten tegelijk virtual reality moeten ervaren. Voor 360-video’s is de Oculus Go op dit moment de beste keuze.

Het heeft een geweldig scherm, sensoren en batterij die 360 ​​video’s kan afspelen met een resolutie van 4096 x 2048 resolutie met maar liefst 70 frames per seconde. De batterij gaat bijna 2,5 uur mee bij het continu afspelen van 360 content.

VR Expert | VR Expo

Oculus Go versus Google Cardboard voor grote vr-evemenenten

De Google Cardboard biedt een VR-ervaring op instapniveau met alleen karton en twee eenvoudige lenzen. Het werkt, is goedkoop, maar de ervaring is verre van perfect. De beeldkwaliteit ontbreekt en de kwaliteit van de ervaring is uitsluitend afhankelijk van de telefoon capaciteiten zelf. Het beveiligen van de telefoon is ook moeilijk, waardoor deze gevoelig is voor diefstal en er een groot risico bestaat dat deze valt.

Oculus Go VS Gear VR voor grote vr-evenementen

Zowel de Gear VR als Oculus Go zijn solide keuzes voor gesynchroniseerde VR en onze VR Sync-oplossing werkt met beide. De Gear VR is echter duurder omdat je ook een Galaxy-smartphone nodig hebt. Bovendien heeft de Gear VR meer problemen met oververhitting en heeft een kortere batterijduur. De afhandeling is ook ingewikkelder omdat je de telefoon moet verwijderen om de inhoud te beheren en correct op te laden.

Waarom zou u de Oculus Go gebruiken op uw grote vr-evenement?

De Oculus GO is gewoon gemaakt voor VR. Speciaal ontworpen met op maat gemaakte hardware die resulteert in een veel betere ervaring, vooral voor grote VR-evenementen. Het scherm heeft meer pixels per inch wat resulteert in duidelijke beelden die zelfs 70 frames per seconde kunnen beheren. Betere lenzen en batterijduur tot 2,5 uur maken het het favoriete wapen voor elk VR verhuur -evenement.

Naast de geweldige kwaliteit heeft de Oculus GO ook een chique uitstraling en de headset past goed op je hoofd. Het is tot nu toe het meest comfortabele mobiele apparaat. Wat belangrijk is als je de headset tijdens een evenement meerdere keren moet opzetten. Er is geen aanpassing van de focus nodig omdat de Oculus GO grote lenzen heeft die geschikt zijn voor de meeste kijkers.

Waarom de Oculus Go de ideale metgezel voor VR Sync is

Naast de geweldige beeldkwaliteit, het gebruiksgemak en het hoge comfort past het perfect bij onze Sync-oplossing. Bestanden kunnen eenvoudig naar de apparaten worden geüpload en vervolgens synchroon worden afgespeeld met slechts een druk op de knop. Met onze speciaal ontworpen Sync-box heb je niet eens een internetverbinding ter plaatse nodig. Sluit de Oculus Go gewoon aan op de Sync-box en je bent klaar om te rollen. Met onze web afstandsbediening kun je zelfs meerdere Oculus GO groeperen en specifieke inhoud afspelen op geselecteerde apparaten. het is ook mogelijk om het batterijniveau te controleren, zodat u voldoende tijd heeft om een ​​apparaat te vervangen indien nodig.

Oculus GO; de beste VR-headset voor een grote vr-evemenent

De Oculus GO is de beste headset voor VR-synchronisatie vanwege het volgende:

  • Gemaakt voor VR; alle hardware is inbegrepen voor stand-alone afspelen
  • Geweldige beeldkwaliteit, hoge FPS, lange batterijduur en geen oververhitting
  • Geweldig uiterlijk, comfort en geschikt voor bijna ieders visie
  • Betaalbaar voor slechts 220 euro en makkelijk te hanteren

Discussion

Geef een antwoord

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.