ClickCease

Wat valt er te verwachten op Oculus Connect 6?

Op 25 en 26 September verzamelen alle developers, creators, en enthousiastelingen van VR en AR zich in San Jose voor de zesde editie van het Oculus Connect evenement. Op deze conferentie krijgen bezoekers de kans om op de hoogte gebracht te worden over de laatste technologische ontwikkelingen. Ook is het mogelijk om met professionals en experts te discussiëren over de toepassingen van VR en AR binnen gaming, entertainment, marketing en educatie.

Wat is er te zien op Oculus Connect 6?

Er is voor iedere soort bezoeker wel wat te beleven, met meer dan 20 workshops, seminars en presentaties verspreid over twee dagen. Leer bijvoorbeeld hoe het mogelijk is om de grens tussen realiteit en simulatie te verkleinen door het gebruik van AR. Laat 360 graden video’s maken en laat experts die beoordelen. Wil je VR of AR toepassen binnen een bedrijf? Laat je dan beïnvloeden door de mogelijkheden op het gebied van training, design en promotie!  

VR Expert | Oculus aankondiging

Live meekijken met Oculus Connect in VR

Verschillende gastsprekers van onder andere Facebook en Oculus laten zien hoe je virtual- en augmented reality toe kunt passen binnen elk vakgebied. Om dit mee te maken hoef je geen toegangskaartje te kopen, want het is nu voor het eerst mogelijk om live mee te kijken via verschillende VR-devices. Met de Oculus Quest en Go kan de livestream worden gekeken alsof het plaatsvindt in een theater. Met de Oculus Rift, HTC Vive, Valve Index en de Windows VR Headsets is het mogelijk om de keynotes terug te kijken in Bigscreen VR

Het vooruitzicht van Oculus in 2019

Met de release van de Oculus Quest is 2019 een bijzonder jaar voor Oculus. Het dochterbedrijf van Facebook blijft innoveren en laat ieder jaar weer zien wat er allemaal mogelijk is. Met de Quest, Rift en de Go heeft het bedrijf voor ieder doeleinde wel een specifiek product. Dit jaar staat verder in het teken van het ontwikkelen van software voor de Quest. Die het uiteindelijk ook mogelijk moeten maken om het beeld van de Quest te streamen naar televisie. Op deze manier kan iedereen in een ruimte meegenieten zonder dat voor ieder een VR headset aangeschaft moet worden. Momenteel is de Quest uitsluitend voor single-player maar Oculus is hard aan het werk om een multiplayer versie te creëren.

Geïnteresseerd in een Oculus kopen?

Menu sluiten
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.