ClickCease

Onderwijs en trainingen in VR

Onderwijs en trainingen in VR

Of het nu als onderwijsinstelling of werkgever is, kennisoverdracht is op veel gebieden een belangrijk onderdeel, waarbij het belangrijk is om het altijd zo eenvoudig en effectief mogelijk te houden. Door gebruik te maken van VR-educatie kunnen deze processen aanzienlijk worden geoptimaliseerd. In VR kunnen studenten of stagiairs zich niet alleen volledig onderdompelen in educatieve inhoud, maar er zelfs actief mee omgaan. Dit resulteert in steilere leercurves en uiteindelijk verbeterde leerresultaten.

Hoe VR reeds wordt toegepast in onderwijs- en opleidingsprogramma's

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de ongelooflijke mogelijkheden van VR in onderwijs- en opleidingsprogramma's, .

FAQ

Bedrijf

 • Wie is VR Expert?

  VR Expert is Europa's toonaangevende leverancier van VR & AR hardware. Actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Met kantoren in Utrecht en Keulen. Onze missie is om bedrijven te helpen bij het succesvol implementeren van VR&AR hardware oplossingen.
 • Zijn jullie partners van de producten vermeld op deze pagina?

  Wij zijn officiële partners van de op deze pagina genoemde merken en werken nauw met hen samen.
 • Welke keurmerken hebben jullie?

  Wij zijn geregistreerd met het Thuiswinkel Keurmerk. De Stichting Certificering Thuiswinkel heeft ons een officieel certificaat verleend voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.
 • Zijn jullie officiële wederverkopers?

  Voor alle producten in ons portfolio zijn wij officiële wederverkopers. Bijna dagelijks hebben wij rechtstreeks contact met diverse fabrikanten.

Hardware

 • Welke headset is het meest geschikt voor trainings oplossingen?

  Welke headset voor jou het meest geschikt is, hangt af van het doel dat je wilt bereiken. Als je de headset gaat gebruiken voor 360-graden video's en lichte interacties raden we de Pico G2 4K aan. Voor meer veeleisende toepassingen zoals trainingsprogramma's en simulaties raden we een Pico 4 Enterprise of een PC VR-headset zoals de HP Reverb G2 V2 aan.
 • Biedt u aanvullende diensten aan?

  Ja, naast de verkoop van VR-headsets aan onze klanten bieden wij ook een installatiedienst waarbij wij uw inhoud op de headsets installeren. We bieden ook een ondersteuningsdienst waarmee u ons kunt bellen met eventuele technische vragen over uw VR-headset.

Overig

 • Heeft VR Expert ervaring met het gebruik van VR in educatie?

  Ja, we hebben met meerdere scholen en bedrijven gewerkt om hun trainingsprogramma's te verbeteren. Bovendien zijn we partners van TeachVR en voorzien ze van de VR-headsets en ondersteunen ze in het geval er iets misgaat.
 • Waar kan ik meer te weten komen over mogelijk nieuws over de ontwikkeling van VR in onderwijs en training?

  We zullen deze pagina updaten met nieuwe use cases en informatie naarmate de technologie steeds meer mogelijkheden biedt. Naast deze pagina bieden we ook een uniek blogplatform met het laatste nieuws over virtual- en augmented reality.
 • Levert u in heel Europa?

  Ja, VR Expert verzendt naar elk land in Europa en naar de meeste landen wereldwijd. Naar landen waar we niet kunnen verzenden hebben we meestal een partner in dat land die dat wel kan.

Wilt u meer informatie over onze educatie & training VR oplossingen?