ClickCease

Garantie

De garantie op nieuwe producten, verkocht op deze website, is standaard 1 jaar, tenzij er een afwijkende garantie termijn genoemd wordt op de product pagina.
Uitzonderingen hierop zijn de services & verbruiksartikelen zoals de hygienic masks, cardboards, button blocker, lanyards, VR cover, Oculus Quest Cover, AR Cardboard & Hard Hat Clips.

De garantie op refurbished producten verkocht op deze website is standaard 3 maanden, tenzij er een afwijkende garantie termijn genoemd wordt op de product pagina.

Stuur een email met uw ordernummer + omschrijving van mankement naar orders@vr-expert.nl. U ontvangt zsm verdere instructie per email. Het kan mogelijk zijn dat we telefonisch contact met u willen opnemen tijdens dit proces om het probleem verder te bespreken.

Retourneren

Aangezien wij alleen aan zakelijke klanten leveren kunt u de bestelling niet retourneren. Mocht je de bestellen toch willen retourneren verzoeken we je een email te versturen naar orders@vr-expert.nl. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. 

Zorg ervoor dat het product goed beschermd is en klaar is voor verzending. Dit betekent dat de producten niet alleen in hun originele verpakking verstuurd moeten worden maar in additionele verzendverpakkingen zoals enveloppen, dozen of pallets. Voor de meeste shipping maatschappijen geld de regel dat een pakket makkelijk 50cm moet kunnen vallen zonder beschadigd te raken. Mocht het product beschadigd arriveren kan het zijn dat deze niet meer onder garantie valt. Verpak uw product goed.

Ja dit is mogelijk in overleg. Stuur een email naar orders@vr-expert.nl

Bezorgen

Ja, wij bezorgen hardware wereldwijd. 

Ja, u ontvangt deze via de mail

De levertijden van uw product vindt u op de productpagina

De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw bestelling, maar we rekenen minimaal 7 euro per bestelling. De maximale bezorgkosten kunnen oplopen tot 250 euro voor grote bestellingen. 

Bestellen & Betalen

U kunt betalen met:

 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact
 • EPS
 • Giropay
 • iDEAL
 • Multibanco
 • Przelewy24
 • SOFORT

Ja, Sinds April 2022 hebben wij ook een aanbod voor consumenten, waaronder de exclusieve Pico Neo3 Link. U vindt ons aanbod op vr-expert.nl/consumer.

Ja, alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.
Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org).

Heb je nog vragen?

Bel ons
+31 30 71 16 183

Contact Informatie
sales@vr-expert.nl
support@vr-expert.nl

Adres
Demkaweg 11
3555 HW Utrecht
Nederland

Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.