ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

Advies van Experts

Uitgebreid assortiment

Zakelijke services

Zakelijke services

Partners

Samen met onze partners bieden we u meer producten, voordelige aanbiedingen en meer mogelijkheden om VR of AR in te zetten voor jou zakelijke doeleinde.

Pico Interactive

VR Expert is een geautoriseerde reseller van Pico, makers van VR-headsets voor zakelijk gebruik. Pico is een van de meest populaire VR-merken voor de zakelijke markt. Als geautoriseerde reseller distribueert en biedt VR Expert ondersteuning voor de Pico G2 4K, G2 4K Enterprise, Neo 3 VR-headsets over de hele wereld.

Pico G2 4K
Pico G2 4K Enterprise
Pico Neo 3 Pro

RealWear

VR Expert is geautoriseerd reseller van RealWear in Europa. De RealWear HMT-1 is een robuuste industriële augmented reality-headset die ideaal is voor gebruik van Remote Expert. VR Expert distribueert en levert verschillende diensten rond de RealWear-producten.  

RealWear HMT-1
RealWear HMT-1Z1
RealWear Validation Kit

Varjo

VR Expert is de exclusieve distributeur van het techbedrijf Varjo in Nederland en België. De Varjo-headsets staan ​​bekend als de beste virtual reality-headsets op de markt. De Varjo-headsets VR-2 en XR-1 kunnen nu worden gekocht of gehuurd bij VR Expert. Klanten kunnen ook naar het VR Expert-kantoor komen om de XR-1 te ervaren en te testen.

Varjo VR-3
Varjo XR-3

Skyworth

VR Expert is een exclusieve distributeur van Skyworth VR in de regio Benelux en DACH. VR Expert biedt ondersteuning en zakelijke services voor de S801 en V901 VR-headsets.

Skyworth S801

HTC-logo

HTC

VR Expert is een geautoriseerde wederverkoper van HTC-producten. HTC Vive biedt een scala aan hoogwaardige headsets, variërend van VR tot MR, evenals software en accessoires. VR Expert distribueert, installeert en biedt ondersteuning voor HTC Vive-headsets, software en accessoires.

HTC Vive PRO 2 Full Kit (business edition)
HTC VIVE XR Elite Business Edition
HTC Vive Focus 3

Vuzix logo

Vuzix

VR Expert is een geautoriseerde reseller van Vuzix, een van de marktleiders in Augmented Reality (AR) technologie. VR Expert distribueert de Vuzix M400, de Vuzix Blade Upgraded en andere Vuzix-producten in de Benelux en DACH.

Vuzix M400
Vuzix M4000
Vuzix Blade Upgraded
M400 Starter Kit

×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.