ClickCease

Services

Bij VR Expert willen we dat u zorgeloos kunt genieten van uw producten. We bieden daarom diverse services aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installation

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Support Desk
Event Support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

De gratis proefperiode geeft je de mogelijkheid om uw gewenste VR of AR headset uitgebreid te testen in de gewesnte situatie.

Trial Service

FAQ

Services

Maken jullie software op maat?
Ja, wij maken zowel VR & AR applicaties als 360 content. Neem contact op voor meer info.
Welke services leveren jullie?
Wij bieden de volgende services: Installatie service: Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren. Support Desk: Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Event support: Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
Welke software oplossingen bieden jullie?
Wij maken zowel VR & AR applicaties als 360 content. Neem contact op voor meer info.
Menu sluiten
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.