ClickCease

Services

Bij VR Expert willen we dat u zorgeloos kunt genieten van uw producten. We bieden daarom diverse services aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installation

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Support Desk
Event Support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

De gratis proefperiode geeft je de mogelijkheid om uw gewenste VR of AR headset uitgebreid te testen in de gewesnte situatie.

Trial Service

FAQ

Services

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice als er iets mis is met mijn bestelling?
Indien u bij ons besteld heeft en een vraag heeft over de status van uw bestelling kunt u ons support team mailen of ons contactformulier invullen. Dit is alleen mogelijk indien u uw headset via VR Expert heeft besteld. Indien u de Support service heeft gekocht bij uw bestelling kunt u ons altijd bellen op ons support nummer tijdens werkdagen. Deze support omvat vragen over het gebruik van de headset, mogelijke problemen met de headset en support met hoge prioriteit.
Hoe lang is de standaard garantie op de headsets?
Ja, wij bieden een standaard garantie van 1 jaar op de meeste van onze producten. Er kunnen uitzonderingen zijn, alle garantietermijnen staan vermeld op de productpagina's.
Welke software solutions bieden jullie aan?
Vanuit VR Expert bieden we een selectie VR & AR software aan zoals TeamViewer Frontline, ArborXR en Remote Eye. Ook hebben wij nauw contact met het VR & AR agency bureau VROwl die custom software solutions zoals trainingen kan maken speciaal voor uw situatie.
Welke services leveren jullie?
Wij bieden de volgende services: Installatie service: Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren. Support Desk: Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan. Event support: Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
Is het mogelijk om een headset te testen?
Ja, voor een selectie headsets bieden wij een 3 daagse trial aan inclusief software om de solution in uw bedrijf's situatie uit te proberen. We hebben een trial formulier voor AR hardware, VR hardware en Software.
Menu sluiten
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.