Services

Wij ontzorgen u.

1. Installatie service


  • Gereedmaken Hardware
  • Installeren en testen software
  • On-site installations (indien van toepassing)

Hardware

Wij configureren de hardware en voegen de juiste product accessoires toe. Daarnaast registreren wij alle serienummers. Hierdoor kunt u bij aflevering gelijk met de hardware aan de slag zonder dat u tijdrovende handelingen hoeft te doorlopen.

Software

Wij installeren en testen de gewenste software zodat u met een gerust hart van start kunt.

On-site installation

Bij meer complexe hardware zoals de Oculus Rift of HTC Vive installeren wij deze op de door u gewenste locatie (in Nederland). In overleg verlenen wij deze service ook internationaal.

2. Support service


 • Userguides & FAQ
 • Helpdesk
 • Garantie afhandeling

Userguides & FAQ

We sturen handige userguides & FAQ documentatie op waarin overzichtelijk is weergegeven hoe alles te gebruiken is. Bij problemen kunt u altijd bij onze experts terecht. Door jarenlange ervaring zijn onze weten wij precies wat de meest voorkomende problemen zijn en hoe hier het best mee om te gaan.

Helpdesk

Onze experts zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5. Mocht u buiten deze tijden om support nodig hebben is dit altijd mogelijk in overleg. Verder ontvangt u een emailadres van ons waar u of uw klant gebruik van kan maken voor vragen en opmerkingen.

Garantie afhandeling

Mocht uw hardware gebreken vertonen dan beoordelen wij deze en kunnen tevens de garantie afhandeling met de fabriek regelen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

3. Event service


 • Advies en begeleiding voor Event
 • Installatie software & hardware
 • On site support

Advies & begeleiding

Wij verzorgen het volledige VR/AR gedeelte van uw evenement. Iedere week organiseren wij meerdere VR/AR evenementen. Onze evenement managers kunnen u optimaal advies & begeleiding geven bij de invulling van het evenement. We denken mee in mogelijkheden, content en budget. Dit kan advies en begeleiding zijn op het gebied van content (we hebben meerdere kant-en-klare VR/AR ervaringen), budget, logistiek en uitstraling. Vervolgens zorgen onze evenement managers ervoor dat alles tot in perfectie wordt uitgevoerd naar uw wensen.

Installatie & Testen

Voor het evenement zorgen wij ervoor dat alle hardware geïnstalleerd en getest de deur uit gaat. Hierbij installeren wij ook alle benodigde content en testen wij deze.

Onsite Support

Tijdens het evenement zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Dit houdt in dat onze experts op locatie uw gasten begeleiden bij het beleven van de VR/AR ervaring. Onze experts stellen uw gasten op hun gemak, zijn representatief voor uw bedrijf en kunnen eventueel nog andere evenement taken op zich nemen. Daarnaast zorgen onze experts voor de hardware en kunnen ze eventuele problemen op locatie oplossen. Dit kunnen wij ook achter de schermen doen.

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

ADVIES VRAGEN

Companies that trust us

Cases

Leden van de United Nations meer inzicht geven in de Roma situatie middels VR.

Meer informatie

VR Sync evenement voor het lanceren van de Ford Mustang Shelby GT500 tijdens de NAIAS 2019.

Meer informatie

360 werknemers van Landal Greenparks tegelijkertijd in een 360 graden ervaring.

Meer informatie

Advies nodig?

Neem contact op:
+31 30 71 16 158             contact@vr-expert.nl

Aan de slag met VR/AR in uw bedrijf?

CONTACT