ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

Escher Process Modules – RealWear HMT-1Z1

Klant: Escher Process Modules
Hardware: RealWear HMT-1Z1
Diensten: Advies, verzending

De Klant:

Escher is een toonaangevende industriële oplossingenleverancier, gespecialiseerd in ontwerp, bouw en onderhoud van industriële installaties. Met expertise in de chemische, petrochemische en energiesector, levert Escher op maat gemaakte diensten en adopteert innovatieve technologieën om aan de behoeften van klanten te voldoen. Hun multidisciplinaire team werkt samen om uitgebreide oplossingen te bieden, wat zorgt voor een soepele werking van installaties. Escher hecht waarde aan veiligheid, milieubewustzijn en continue verbetering, waardoor ze een betrouwbare partner in de industrie zijn. Toegewijd aan duidelijke communicatie en langdurige relaties, werken ze nauw samen met belanghebbenden om op maat gemaakte oplossingen te leveren die unieke uitdagingen aanpakken.

De Uitdaging:

Escher werd geconfronteerd met de uitdaging om ondersteuning te bieden voor een industriële installatie in China. Vanwege Covid-beleid in het land, moesten experts die vereist waren om aan de installatie te werken een quarantaine van zes weken ondergaan, wat niet haalbaar was. Escher had een oplossing nodig waarmee ze op afstand ondersteuning konden bieden aan het team ter plaatse in China zonder hun kwaliteit van het werk op te offeren.

De oplossing:

Escher ontdekte VR Expert via een Google-zoekopdracht en benaderde meerdere bedrijven voor AR-brillen. VR Expert viel op vanwege hun uitgebreide kennis van het product en hun snelle reactietijd, wat cruciaal was gezien het strakke schema.

Escher koos voor de HMT-1Z1 AR-headset om de volgende redenen:

  • ATEX-certificering: Deze certificering stelde Escher in staat om de headset op locatie te gebruiken zonder veiligheidsproblemen.
  • Camerakwaliteit: De HMT-1Z1 biedt uitstekende camerakwaliteit, wat zorgt voor duidelijke communicatie tussen de externe experts en het team ter plaatse.
  • Eenvoudige bevestiging aan helm: De headset kan eenvoudig aan een bouwhelm worden bevestigd, wat essentieel is voor operaties op locatie.
  • Handsfree bediening: Ingenieurs kunnen met beide handen aan machines werken terwijl ze op afstand ondersteuning ontvangen via de headset.

De use case voor de HMT-1Z1 AR-headset betrof Escher die op afstand ondersteuning bood aan de fabrieksmedewerkers in China. Het apparaat werd gebruikt voor reparatiewerkzaamheden en het uitvoeren van checklists, zodat het team ter plaatse toegang had tot de kennis die ze nodig hadden om taken efficiënt te voltooien.

“De integratie van de RealWear HMT-1Z1 slimme bril was een must voor technische en remote service met onze installatie in China. Gezien de behoefte aan het apparaat, waardeerden we de snelheid waarmee VR Expert ons kon ondersteunen bij het implementeren van de oplossing. Veel dank aan VR Expert.” – Maarten Brandenburg, Commercieel Manager bij Escher Process Modules b.v.

 

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.