ClickCease
VR Expert Florensis

Florensis – RealWear HMT-1

Klant: Florensis BV
Toepassing: Remote expertise
Hardware: RealWear HMT-1
Software: Microsoft Teams
Services: Advies, levering, installatie

Realwear-WorkBand-Kopen

De klant

Florensis is een innovatief en snelgroeiend tweedegeneratie familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in de veredeling van plantenrassen en productie en verkoop van hoogwaardig uitgangsmateriaal voor professionele kwekers.

Jaarlijks produceert het bedrijf meer dan 1 miljard jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek. Florensis heeft verkoopkantoren in Nederland, België, Duitsland en Polen.

De vraag

De telers op de productielocaties van Florensis zijn regelmatig in de kassen te vinden. Tijdens hun rondes door de kas wordt er onder andere gekeken naar hoe de gewassen groeien en of bepaalde gewassen extra behandeling nodig hebben. De telers lopen gedurende deze inspecties regelmatig tegen problemen aan waarbij zij hulp nodig hebben van een externe of interne expert.

Deze experts zijn niet aanwezig op de locatie en moeten daarom eerst naar de locatie komen om het probleem op te lossen. Dit kost niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Daarom was Florensis op zoek naar een oplossing waarmee de telers support van experts kunnen krijgen zonder dat die experts ook daadwerkelijk op de productielocaties hoeven te zijn.

Florensis - RealWear HMT-1
Florensis

De oplossing

In samenwerking met VR Expert kwam Florensis uiteindelijk uit op de RealWear HMT-1. Met deze AR-bril is het mogelijk om te videobellen naar de expert. Via de video call kijkt de expert direct mee met de teler op de productielocatie om de problemen op te lossen.

De voornaamste reden voor de keuze voor de RealWear HMT-1 is het feit dat de RealWear erg robuust is. Ook is de gebruiker van de RealWear volledig handsfree, hierdoor kan de teler direct de aanwijzingen van de expert opvolgen.

Door het gebruik van de RealWears probeert Florensis kosten te besparen en medewerkers en klanten de mogelijkheid te geven op afstand mee te kijken. Concreet betekent dit dat de tijd van experts en klanten beter wordt gebruikt.

Menu sluiten
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.