ClickCease

Fugro

Klant: Fugro
Hardware: RealWear HMT-1
Toepassing: Ondersteuning op afstand
Service: Uitlevering, Support & Onderhoud

De klant

Fugro is een Geo-data specialist die geavanceerde informatie over de ondergrond en constructies inwint. Deze data wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de bouw van offshore windparken. Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft meer dan 30 schepen in gebruik.

De vraag

Fugro heeft VR Expert gevraagd om AR hardware te leveren voor een remote support oplossing. De AR hardware moest functioneren in extreme (weers)omstandigheden waarin Fugro werkt. Daarnaast moest deze voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften en te gebruiken zijn in combinatie met veiligheidsapparatuur. De laatste eis was dat medewerkers hun handen vrij moeten hebben om gereedschap te kunnen gebruiken. 

De oplossing

Wij hebben Fugro de RealWear HMT-1 geadviseerd. Deze AR headset is gemaakt voor de industrie; beschermd tegen vallen en is water-en stofdicht. Daarnaast is de RealWear HMT-1 eenvoudig te combineren met veiligheidsapparatuur zoals helmen en brillen.  Bovendien werkt de HMT-1 door middel van  voice-control dus medewerkers hebben altijd hun handen vrij om gereedschap te gebruiken en om problemen op te lossen. 

Wij hebben Fugro meer dan 35 RealWear HMT-1 headsets geleverd die in een speciale kit de wereld over zijn verzonden.  In deze kit zit naast de headset ook diverse accessoires zoals een veiligheidshelm en een beschermende hoofdtelefoon. Daarnaast leveren wij support en onderhoud aan Fugro, en dragen wij bij aan het operationeel houden van de oplossing.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.