ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice
VR Expert - Mavitec

Mavitec – RealWear HMT-1

Klant: Mavitec
Toepassing: Assistance, maintenance and repair
Hardware: RealWear
Services: Installatie en levering

Super Cooker Mavitec 06 LR

De klant

Mavitec B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van systemen en processen voor het recyclen van organische bijproducten: Rendering, Gasification en Green Energy solutions. 

Mavitec is wereldwijd actief vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard en staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige rendering systemen die dierlijke bijproducten verwerken tot hoogwaardige eindproducten (eiwitten, olie) voor gebruik in o.a. diervoedings- of cosmetische industrie. 

Mavitec biedt ook een innovatief gasification systeem dat verschillende soorten mest omzet in groene energie en waardevolle EcoChar. een vruchtbare bodemverbeteraar. De groene divisie van Mavitec biedt food waste & depackaging solutions: systemen die o.a. supermarkt- en restaurantafval verwerken en het organische materiaal van de verpakking scheiden. Deze organische fractie is zeer schoon en geschikt voor gebruik in o.a. biogasinstallaties. 

Kwaliteit en service staan bij Mavitec hoog in het vaandel. Met vestigingen, verkoop- en servicekantoren over de hele wereld is Mavitec op zoek naar een manier om klanten een nog betere service te bieden.

De vraag

Mavitec zocht een innovatieve manier om 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar te staan voor hun klanten. Omdat Mavitec wereldwijd klanten gevestigd heeft is het lastig om bij elke fabriek persoonlijk op bezoek te gaan. Mavitec heeft een product nodig dat de mogelijkheid biedt om klanten op afstand te ondersteunen en aan te sturen. Daarom heeft Mavitec een trial aangevraagd bij het VR-Expert team ter informatie over welke digitale manieren er bestaan voor het leveren van support op afstand.

Ook voor collega’s en servicemonteurs in het veld is dit een ideale tool om te communiceren met het hoofdkantoor.

Denmark-Randers-012021-scaled
Mavitec RealWear HMT-1

De oplossing

Mavitec koos uiteindelijk een RealWear oplossing bestaande uit hardware, software en services, het VR-Expert team heeft een begeleidende rol gespeeld in het samenstellen van de kit. De RealWear producten zijn gekozen vanwege de robuustheid van het product en de geschiktheid voor gebruik in industriële omgevingen, bijvoorbeeld extreem hoge of lage temperaturen. Mavitec levert de RealWear headsets uit aan klanten uit als een ondersteunende tool voor hun services. Het VR-Expert team levert de RealWear kits uit en doet hierbij ook de installatie van MS Teams en de configuratie van het device. In de toekomst wilt Mavitec deze service tool vaker aan klanten aanbieden. De RealWear producten worden succesvol gebruikt bij verschillende projecten, verspreid over de hele wereld.

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.