ClickCease

Geselecteerd:

Varjo VR-3

3.990,-

Varjo VR-3

3.990,- excl. BTW
  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 1 jaar garantie

Nu beschikbaar voor pre-order! (Lancering in maart)

Productinformatie Varjo VR-3

De Varjo VR-3 is de meest geavanceerde 6DoF PC VR-headsets op de markt, ideaal voor gebruik in zeer realistische training simulaties, onderzoek in volledig controleerbare VR-omgevingen en voor ontwerpprojecten en dit allemaal met een resolutie van het menselijk oog.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Varjo VR-3 en XR-3?

Ten eerste heeft de Varjo XR-3 mixed reality-mogelijkheden, waardoor gebruikers gelijktijdig kunnen communiceren met de virtuele en de echte wereld. De Varjo VR-3 kan alleen worden gebruikt voor virtual reality-toepassingen.

Ten tweede ondersteunt de Varjo VR-3 geen inside-out tracking, dit betekent dat SteamVR-basisstations nodig zijn om de Varjo VR-3 te gebruiken.

De Varjo VR-3 en XR-3 delen ook de volgende voordelen:

Ten eerste is de Varjo VR-3 een van de weinige VR-headsets die de resolutie van het menselijk oog kan nabootsen. De VR-3 Is te vergelijken met het menselijk oog door dat er in de headset 4 displays zitten, hierdoor kunnen gebruikers zelfs de kleinste details zien. In vergelijking met de VR-2 is het scherm aanzienlijk verbeterd, het VR-3-scherm biedt gebruikers 70 pixels per graden in vergelijking met de VR-2’s die een resolutie van 60 pixels per gaden biedt.

Ten tweede beschikt de VR-3 over de meest geavanceerde en krachtige Eye Tracker-technologie die momenteel in elke VR-headset voor pc wordt aangetroffen. Dit maakt de VR-3 perfect voor onderzoek en het verkrijgen van gedragsinzichten. Waardoor data-analyse en gebruikersinteracties kunnen worden geanalyseerd om marketing, psychologie, medische en bruikbaarheid patronen te begrijpen. De Varjo VR-3 eye-tracking kan zelfs gegevens verzamelen van gebruikers die een bril dragen of vanuit extreme hoeken kijken.

Ten derde heeft de VR-3 nu een van de grotere gezichtsvelden van alle PC VR-headsets op de markt. Het gezichtsveld van 115 graden van de VR-3 is 32 graden meer dan dat van de VR-2 en hoger dan die van de HP Reverb G2 en Oculus Rift S. Door de combinatie van de hoge resolutie met het vergrote gezichtsveld kan de VR-3 een van de meest realistische virtual reality-ervaringen die op de markt verkrijgbaar zijn bieden.

Ten vierde heeft de VR-3 geïntegreerde hand-tracking. De geïntegreerde hand-tracking technologie van de VR-3 stelt gebruikers in staat om op een natuurlijke manier met de digitale wereld om te gaan, zonder dat er controllers of een echt oppervlak nodig zijn.

Ten slotte wordt de Varjo VR-3 geleverd met een 1 jaar licentie voor Varjo-abonnement. Het Varjo-abonnement is nodig om de Varjo-headset te activeren en te gebruiken. Het Varjo-abonnement geeft uw organisatie toegang tot Varjos VR / XR-software, het Varjo-accountportaal en hun premium zakelijke ondersteuning. Na 1 jaar moet de licentie worden verlengd om het Varjo-apparaat te kunnen blijven gebruiken. Het is altijd mogelijk bij VR Expert om je licentie te verlengen.

De Varjo VR-3 ondersteunt de volgende ontwikkelplatforms: UNREAL, UNITY, STEAMVR CONTENT, AUTODESK VRED, ZEROLIGHT en PREPAR3D.

Lees meer >

Voor - en nadelen

Resolutie van het menselijk oog

Toonaangevende eye-tracking

Geïntegreerde hand-tracking

Werkt goed samen met belangrijke ontwikkeling platforms

Inclusief 1 jaar Varjo Subscription

Kan alleen worden gebruikt met een krachtige pc

Kan niet worden gebruikt zonder Varjo Subscription

Productspecificaties

DisplayBesturingssysteemWindows 10 of laterMerkVarjo
ControllerDisplay Type2x OLEDs + 2x PPD LCDGewicht944 gram
Ingebouwde audioRefresh rate90HzKleurZwart
Stand aloneResolutie2x OLED 1920 x 1920 + 2x PPD LCD 2880 x 2720MateriaalPlastic
InputGeïntegreerd microfoonGarantie1 jaar
Gezichtsveld115 graden
SysteemeisenMinimaalAanbevolen
VideokaartNVIDIA GeForce RTX 2080 Ti
NVIDIA RTX 6000
NVIDIA GeForce RTX 3080
NVIDIA RTX A6000
ProcessorIntel Core i7-7700k
AMD Ryzen 7 2700X
Intel Core i9-9900K
Intel Xeon W-2245 8-core
AMD Ryzen 7 3700X
Werkgeheugen32 GB RAM32 GB RAM
BesturingssysteemWindows 10 or laterWindows 10 or later
Aansluitingen2 x DisplayPort 1.4 + 2 x USB-A 3.0 / 3.12 x DisplayPort 1.4 + 2 x USB-A 3.0 / 3.1

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.