ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Eden Cloud Subscription

499,-

Licentie voor een jaar. Bekijk de prijzen

 • Verkrijg inzichten en monitor uw Eden VR-oplossingen
 • Beheer hardware op afstand en rol ervaringen uit
 • Redenen om bij VR Expert te kopen
 • Krijg 2,5% korting op uw bestelling bij aankoop van hardware & software

Levertijd: 1 werkdagen

499,-

VR Expert is een officiële reseller van Eden VR Expert is een officiële reseller van Eden. Verzorgt lokale implementatie, installatie, facturatie en ondersteuning in Europa.

Wat is de Eden Experience Build?

Het Eden Cloud-abonnement verbetert het gebruik van de Eden VR-oplossing door unieke analyses te bieden om de consument beter te begrijpen, maar ook om meerdere Snacker’s en Station’s zowel op locatie als off-site te beheren.

Het Eden Cloud-abonnement biedt een scala aan voordelen, waaronder het bekijken van gebruiksstatistieken om de aangeboden oplossing beter te optimaliseren en gebruikers te begrijpen. Remote hardwarebeheer stelt managers in staat om de gezondheid van het apparaat, de batterijduur, de opslag en de simulaties die beschikbaar zijn op elk apparaat te controleren, en biedt effectieve ondersteuning op en buiten de locatie. Het Eden Cloud-abonnement wordt geleverd met een 1-jarige licentie om uw Eden VR-oplossingen te beheren.

Software kenmerken

Gebruikersanalyses

Het Eden Cloud-abonnement stelt u in staat om gebruiksstatistieken te bekijken om te begrijpen hoe uw gebruikers de VR-inhoud op uw Eden VR-oplossing bekijken en ermee omgaan. U kunt algemene statistieken over het apparaat en het gebruik bekijken, naast inhoudsspecifieke statistieken, waardoor u uw VR-oplossing kunt aanpassen aan uw gebruikers en hun voorkeuren kunt begrijpen om uw ROI te maximaliseren.

Beheer VR Inhoud

Het Eden Cloud Abonnement stelt u in staat om de inhoud die beschikbaar is op uw Eden VR-oplossing aan te passen op basis van het apparaat, de locatie en het evenement. Dit omvat het uploaden, bijwerken en verwijderen van inhoud. Dit stelt u in staat om een op maat gemaakte oplossing te bieden aan gebruikers om betrokkenheid en interactie bij evenementen te maximaliseren.

MDM-oplossing

Het Eden Cloud-abonnement stelt u in staat om uw Eden VR-oplossingen op afstand te beheren met wereldwijde connectiviteit, mits het Eden Station is verbonden met het internet. Dit stelt u in staat om meerdere sessies op verschillende locaties met verschillende inhoud uit te voeren, wat betekent dat u uw apparaten effectief kunt beheren voor verschillende unieke gebruiksscenario’s. U kunt ook meldingen krijgen over de gezondheid van het apparaat, waardoor u eventuele problemen die de gebruikerservaring zouden kunnen beïnvloeden, kunt identificeren en voorkomen voordat ze zich voordoen.

Alles op 1 plek

Hardware, software en service

Waarom bij VR Expert kopen

Geschikte producten

Het Eden Cloud abonnement. Het abonnement kan worden gebruikt met de volgende apparaten: Eden Station, Eden Snacker.

Kies een plan voor uw organisatie

We geven je de mogelijkheid te kiezen wat je nodig hebt

Aangepast

Eden Cloud Subscription


 • Verkrijg inzichten en monitor uw Eden VR-oplossingen
 • Beheer hardware op afstand
 • Ervaringen implementeren

×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.