ClickCease
countryLogo Business
  • Deskundig advies
  • Betaal op factuur
  • 9,3/10 beoordeling door klanten
  • Wereldwijde levering
  • Gratis proefservice

Altrimex – Vuzix M400

Klant: Altrimex After Sales
Hardware: Vuzix M400
Diensten: Service / Onderhoud van verpakkingsmachines
Software: Remote Eye

De klant

Altrimex Packaging Solutions is een toonaangevend bedrijf in het bieden van efficiënte integratie van verpakkingsmachines. Ze bieden een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder installatie, inbedrijfstelling, training, verzorgd door hun After Sales-afdeling, storingsteleservice, online IT-service, service op locatie, directe levering van reserveonderdelen, periodiek onderhoud, optimalisatie en revisie. Altrimex is toegewijd aan het handhaven van een hoog serviceniveau en zoekt voortdurend naar manieren om hun serviceaanbod te verbeteren. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.altrimex.nl/ 

De uitdaging:

Hoewel Altrimex succesvol is geweest in het bieden van ondersteuning op afstand aan hun klanten, erkennen ze dat er specifieke scenario’s zijn waarin een efficiëntere en interactievere oplossing voordelig zou kunnen zijn. Altrimex streeft ernaar nieuwe technologieën te identificeren en te implementeren die deze unieke klantbehoeften kunnen aanpakken, hun mogelijkheden voor ondersteuning op afstand te verbeteren en de service-efficiëntie verder te verbeteren.

De oplossing:

Altrimex is bezig met het integreren van de Vuzix M400 Smart Glasses als onderdeel van hun proef voor ondersteuning op afstand, waarbij ze het potentieel van deze brillen erkennen om hun serviceaanbod voor specifieke soorten klanten te verbeteren. Van de slimme brillen wordt verwacht dat ze de serviceafdeling van Altrimex in staat stellen om live instructies te geven aan machineoperators, waarbij ze hen begeleiden bij het oplossen van problemen en onderhoudsprocessen. De supportmedewerker bij Altrimex kan ook tekeningen maken in het live beeld van de VR-bril, waardoor de communicatie wordt verbeterd en de kans op fouten wordt verkleind.

Door de Vuzix M400 Smart Glasses te implementeren, streeft Altrimex ernaar om:

  • Echtelijke ondersteuning op afstand bieden aan klanten met unieke behoeften, waardoor downtime wordt verminderd en de algehele efficiëntie wordt verhoogd.
  • Junior engineers en machineoperators effectiever trainen, omdat ze live begeleiding kunnen krijgen terwijl ze de slimme brillen dragen.
  • Een uitgebreider pakket aan diensten aanbieden, inclusief ondersteuning op afstand en training afgestemd op specifieke klantvereisten.
  • Reactietijden voor technische storingen verbeteren door gespecialiseerde technici in bepaalde situaties op afstand problemen te laten diagnosticeren en oplossen.
  • Hun serviceaanbod verbeteren, waardoor hun service-waarde voor geselecteerde klanten op een hoger en efficiënter niveau wordt gebracht.

Door de Vuzix M400 Smart Glasses te implementeren, voegt Altrimex een nieuwe optie toe aan hun serviceportfolio die zou kunnen leiden tot verbeterde service-efficiëntie voor specifieke klantbehoeften. Deze innovatieve oplossing heeft het potentieel om de benadering van Altrimex ten aanzien van klantenondersteuning, training en onderhoud te transformeren, waardoor een zorgeloze en efficiënte integratie van verpakkingsmachines voor hun klanten wordt gegarandeerd.

“Met deze nieuwe toepassing met behulp van de Vuzix M400 en Remote Eye Software, zullen we onze service-waarde naar een hoger en efficiënter niveau brengen.” – Eric Smeets, Manager After Sales bij Altrimex Packaging Solutions

VR Expert - Huawei logo
VR Expert - Adidas logo
VR Expert - Rabobank logo
VR Expert - Pearle logo
VR Expert - Landal logo
VR Expert - Tele 2 logo
VR Expert - United nations logo
VR Expert - Premiertech logo
VR Expert - Rijkswaterstaat logo
VR Expert - Rituals logo
You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.