Geselecteerd:

Vuzix M400

1.705,-

Vuzix M400

1.705,- excl. BTW
  • Zakelijke offerte aanvragen
  • Installatie en support desk
  • 1 jaar garantie

Voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Productinformatie Vuzix M400

De Vuzix M400 is een van de toonaangevende slimme smart-brillen op de markt. De M400 is gebouwd voor de werkplek en is bij uitstek geschikt voor gebruik in productie, buitendienst en magazijnlogistiek.

De Vuzix M400 heeft vier belangrijke voordelen:

Ten eerste heeft de Vuzix M400 een uitstekende camera. Biedt 4K-video en 12,8 MP camera-opnamen. Dit maakt het gemakkelijker om fouten te herkennen / diagnostiek uit te voeren, waardoor een hogere werkefficiëntie mogelijk is.

Het tweede voordeel van de Vuzix M400, in vergelijking met zijn voorganger de M300XL, is dat hij is ontworpen voor gebruik in ruwe omgevingen, de M400 is bestand tegen vallen van 2 meter en heeft een IP67-classificatie voor water en stof.

Een ander belangrijk voordeel is het gewicht van de Vuzix M400. Met een gewicht van slechts 190 gram inclusief batterij, glazen montuur en USB-kabel is het een van de lichtste slimme brillen die momenteel op de markt is.

Ten slotte is de Vuzix M400 achterwaarts compatibel met de meeste accessoires van eerdere Vuzix Smart Glasses. Dit omvat de brilmonturen en een powerback van 2000 mAh.

Voor meer informatie lees onze Vuzix M400 Review

Aanvullende Informatie Vuzix M400

Vuzix M400 kopen

De Vuzix M400 is achterwaarts compatibel met de meeste accessoires van eerdere Vuzix Smart Glasses, hierdoor kan de prijs verschillen, afhankelijk van welke accessoires erbij worden besteld.

Vuzix M400 prijs

Doordat de Vuzix M400 een AR smartglass is met innovatieve functionaliteiten is het een duurder product dan andere headsets. De bril is meer op de zakelijke kant gericht, met een prijs van 1846,-.

Specificaties Vuzix M400

Beeldscherm & beeldkwaliteit

De Vuzix M400 display zit voor één oog (links of rechts) en de hoek kan worden aangepast, gelijktijdig met de camera. Het display is een klein maar kwalitatief hoogwaardig OLED scherm. OLED schermen bieden over het algemeen een beter contrast dan LCD-schermen omdat ze donkerder zwart produceren. Daarom blijft het display van de Vuzix M400 helder, zelfs wanneer er direct zonlicht op schijnt.

Camera

De Vuzix M400 heeft een 12.8 megapixel camera. Daarnaast beschikt het over de mogelijkheid om te filmen met een 4K camera, waardoor het een van de weinige is in de markt die 4K kan filmen. Ten slotte heeft het een autofocus functie genaamd PDAF. Dit is technologie waarmee de camera van de Vuzix M400 een directe focus heeft op de omgeving.

Comfort

De Vuzix M400 is erg licht en daardoor ervaart de gebruiker weinig druk. Oncomfortabel is wel dat het Vuzix M400 frame voornamelijk op de neus en oren rust, vooral wanneer de smartglass voor een langere tijd wordt gedragen.

Content

De Vuzix App store zijn de meeste remote expertise platformen te vinden. Uitzonderingen zijn Microsoft Remote Assist 365 en Microsoft teams, die handmatig geïnstalleerd moeten worden. Helaas kan de app store wel vrij traag zijn in de meeste gevallen.

Robuustheid

De batterij- en camera voelt stevig aan. Echter, het frame dat het geheel bij elkaar houdt is een stuk kwetsbaarder.

Certificeringen

IP67: Beschermd tegen het binnendringen van stof. Beschermd tegen onderdompeling tussen 15 centimeter en 1 meter diep. Valbestendig tot een hoogte van 2 meter.

Software

De Vuzix M400 werkt op Android 8.1. Dit heeft als voordeel dat je zelf Android applicaties (.APK files) op de Vuzix M400 kunt installeren. Niet alle Android applicaties zijn compatibel, dus testen is aanbevolen.

Batterij

De Vuzix M400 heeft een 1000 mAh ‘hot-swappable’ batterij. Dit vertaalt zich naar een batterijduur van 2,5 tot 3 uur. De korte batterijduur is een van de grootste nadelen van de Vuzix M400. Zeker vergeleken met de batterijduur van 6 uur van de RealWear HMT-1.

Gewicht

De Vuzix M400 weegt slechts 180 gram en is daarmee de lichtste smartglass in zijn segment.

Lees meer >

Voor - en nadelen

4K camera

Val-, water- en stofbestendig

Geschikt voor ondersteuning op afstand

Lichtgewicht ontwerp

Productspecificaties

Ingebouwde displayAR ViewMonoculairGeheugen6GB RAM en 64GB interne opslag
Ingebouwde audioGezchtsveld16.8 gradenBatterij1000 mAh internal battery
StandaloneGewicht180 gramBatterijduur2-3 uren
Ingebouwde audioJaControlsTouchpad, hoofdbeweging, stem
MicrofoonJaBesturingssysteemAndroid 8.1
ConnectiviteitWifi, Bluetooth, USB, GPSProcessor8 Core 2.52Ghz Qualcomm XR1
OpladenUSB-CCertificeringenPPE, IP67
Camera12MP en 4K 30FPS videoGarantie1 jaar
Standaard meegeleverd:
/><noscript><img class=
1x Vuzix M4001X USB-C naar USB-C kabel1x USB-A naar USB-C kabel1x USB-C batterij1x M-series frame (montuur) + 1x Zachte koffer voor opslagVR Expert Product Handleiding

Product Accesoires

Product services

Installatie

Installatie

Wij maken uw VR of AR bril startklaar door vooraf uw bril te configureren en de gewenste applicatie te installeren.

Meer informatie >
Support desk

Support desk

Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen met onze support desk zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Meer informatie >
Event support

Event support

Event support op locatie. Professionele ondersteuning bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.

Meer informatie >
Sluit Menu
×

Winkelmand

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.