ClickCease
countryLogo Business
 • Deskundig advies
 • Betaal op factuur
 • 9,3/10 beoordeling door klanten
 • Wereldwijde levering
 • Gratis proefservice

Eden Station STS-01

1.699,-

Levertijd: 63 werkdagen

1.699,-

Levertijd: 63 werkdagen

Productinformatie Eden Station STS-01

Het Eden Station is een tablet die wordt gebruikt om te verbinden, te beheren en de visuals weer te geven op de Eden Snacker VR Headset. De Eden VR-oplossing is ideaal voor elke onderwijs- of simulatie-ervaring die bedoeld is voor meerdere gebruikers met minimale integratie.

Het Eden Station STS-01 heeft de volgende voordelen:

Tablet-interface

Allereerst beschikt het Eden Station over een 30cm display met een touch-screen interface waarmee gebruikers de content kunnen selecteren en beheren die wordt weergegeven op hun Eden Snackers Headset. Deze content speelt automatisch af wanneer de headset op het gezicht van de gebruiker wordt geplaatst, dankzij het bewegingsgevoelige scherm van de headset. Het tabletontwerp van het Eden Station biedt een zeer vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface, waardoor de Eden VR-oplossing zeer eenvoudig te gebruiken is.

4G Netwerkconnectiviteit

Ten tweede kan het Eden Station zijn eigen 4G Wi-Fi-hotspot creëren voor de Eden Snacker, waardoor je een lokale Wi-Fi-hotspot kunt opzetten voor het eenvoudiger beheren van de content en software op Eden Snackers, wat betekent dat de Eden Snackers kunnen worden beheerd op evenementen via een veilig lokaal netwerk. Het Eden Station zelf heeft een internetverbinding nodig, draadloos of via een Ethernet-kabel, om content te downloaden van Eden Cloud op een laptop.

In staat om meerdere Snackers te beheren

Ten derde is het Eden Station in staat om meerdere Eden Snackers te beheren, waardoor een onbeperkt aantal Snackers kan worden verbonden binnen een bepaald bereik. Het wordt echter aanbevolen om een verhouding van maximaal 10 headsets tot 1 station te handhaven. Daarnaast kan het station meerdere ervaringen met verschillende simulaties tegelijkertijd aan, waardoor meerdere gebruikers verschillende content kunnen ervaren. Dit vergemakkelijkt een grootschaligere VR-ervaring en verbetert de toegankelijkheid voor gebruikers.

Eden Cloud

Het Eden Station beheert ook je Eden Snacker’s 360 Video Launcher, waarmee je een verscheidenheid aan content kunt voorinstalleren en beheren op de Eden Snacker via Eden Cloud. Je kunt Eden Cloud openen op je laptop en de gewenste content selecteren om te downloaden naar je Eden Station. Het platform biedt een uitgebreide bibliotheek van VR-content, omvattende verschillende ervaringen, waaronder educatieve, exploratieve en gezondheidstoepassingen. Verder omvat Eden Cloud een Mobile Device Management (MDM)-systeem, waarmee je statistieken kunt bijhouden zoals videoweergaven, kijktijd en de individuele status van elke Eden Snacker.

Lees meer >

Voor en Nadelen

Centrale Hub voor Eden Snacker Headsets

One Touch Interface

Biedt een 4G Wi-Fi-hotspot

Beheert meerdere headsets

Lokale netwerk hotspot

Vereist Eden Snacker om te werken

Vereist Eden Experience Build om te werken

Het station werkt niet op batterijen

Product specificaties

Geschikt Voor: Eden Snacker SNK-01 Processor: 2.4 GHz Intel Quadcore
Merk: Eden Geheugen: 250GB interne opslag / 4GB RAM
Besturingssysteem: EdenXR Connectiviteit: WiFi / Ethernet
Schermgrootte: 30 Centimeter Gewicht: 1476 gram
Input: USB-C Afmetingen: 245 x 220 x 280mm
Feedback: Touchscreen Kleur: Zwart
Luidsprekers: 79 dB Garantie: 1 Jaar

Product services

Bij VR Expert willen we dat je zorgeloos kunt genieten van je producten. Wij bieden daarom verschillende diensten aan om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Installatie

Bij het aankopen van de installatie service maken wij uw VR of AR bril startklaar door vooraf de bril te configureren en de gewenste applicatie en/of 360 content te installeren.
 • Configureren van uw hardware
 • Installatie van uw content en applicaties
 • Direct aan de slag

Support desk

Bij het aanschaffen van de support desk, kunt u direct contact opnemen met onze experts voor vragen of problemen (werkdagen 9:00-17:00 CET) zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kan.
 • Jarenlange ervaring
 • Whitelabel support desk
 • Alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00-17:00 CET

Event support

Bij event support krijgt u support op locatie van experts die uw ondersteunen bij het AR of VR gedeelte van uw evenement.
 • Opbouw en installatie op locatie
 • Persoonlijke event medewerker
 • Ondersteuning van uw evenement

FAQ

Eden Station STS-01

Kan ik het Eden Station STS-01 gebruiken zonder een Eden Snacker Headset?

Nee, het Eden Station STS-01 vereist een Eden Snacker headset om te kunnen werken.

Wat is het Mobile Device Management (MDM)-systeem in Eden Cloud?

Het Mobile Device Management (MDM)-systeem in Eden Cloud stelt gebruikers in staat om statistieken bij te houden, zoals videoweergaven, kijktijd en de individuele status van elke Eden Snacker VR-headset.

Wordt het Eden Station STS-01 geleverd met vooraf geïnstalleerde content?

Het Eden Station STS-01 wordt geleverd met basiscontent, maar gebruikers kunnen aanvullende content selecteren en downloaden vanuit Eden Cloud, afhankelijk van hun behoeften.

Moet het Eden Station STS-01 altijd zijn verbonden met internet?

Ja, het Eden Station STS-01 vereist een internetverbinding, draadloos of via een Ethernet-kabel, om content te downloaden van Eden Cloud naar de Eden Snacker headsets.

Wat is het gewicht van de Eden Station STS-01?

De Eden Station STS-01 weegt 1476 gram en kan gemakkelijk vervoerd worden.

Kan het Eden Station STS-01 meerdere Eden Snacker Headsets beheren?

Ja, het Eden Station STS-01 is in staat om meerdere Eden Snacker headsets te beheren, maar het wordt aanbevolen om maximaal 10 headsets tot 1 station te gebruiken.

You are now on the VR Expert Business site in the Netherland region
×
×

Winkelwagen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.